Rundvlees

Kwaliteit dient samen te gaan met duurzaamheid. Daarom komt ons rundvlees van onze eigen dikbillen afkomstig van het Maas-Rijn-IJsselvee (MRIJ). Deze koeien van het Roodbont ras, grazen in de weilanden van Berkel en Rodenrijs, op slechts twintig minuten van de winkel. Ons rundvlees word na de slacht vijf dagen in het been gerijpt en ligt nadat het is geportioneerd nog minimaal een week te rijpen voordat het verkocht mag worden. Dit is mager vlees en er wordt voornamelijk biefstuk van gesneden. Van de iets vettere gedeelten snijden wij mooie steaks voor bijvoorbeeld op de BBQ. 

Maar soms moeten er voor de kwaliteit grenzen verlegd worden en daarom bieden wij ook rundvlees aan van het Aberdeen Angus ras uit Ierland, Hereford runderen, uit het zuidwesten van Engeland en de Black Angus uit Noord-Amerika. Vlees dat door het ras, vegetatie en voeding hun eigen unieke karakter hebben, wat niet te vergelijken is met anderen.   

Zo vindt u bij ons voor elke gelegenheid een specialiteit!

Winkelwagen0
Je winkelwagen is leeg!
Verder winkelen
0