Since 1972

over ons

Sinds 1972 is het familiebedrijf Rob van der Zalm gevestigd aan de van Hoytemastraat, in de Haagse wijk Benoordenhout. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende slagerijen in de regio en wanneer u de winkel binnenstapt komt de liefde voor de ambacht u dan ook tegemoet. In onze winkel word uitsluitend gewerkt met de beste producten en recepturen. De ingrediënten hiervoor worden van over de hele wereld verzameld. Hiermee garanderen wij u dat u altijd het beste stukje vlees mee krijgt en kan genieten van de lekkerste gerechten. gekookt en gebraden.

onze worstmakerij

Recepten zoals die van de Haagse berliner, ontbijtspek en rookvlees stammen nog uit de tijd van opa Van der Zalm. In onze worstmakerij wordt nog dagelijks vleeswaren op die traditionele wijze vervaardigd en op een natuurlijke wijze gerookt, gekookt en gebraden.

”In onze winkel word uitsluitend gewerkt met de beste producten en recepturen”

Onze keuken

Onze receptuur van Hollandse stamppotten, rode kool en stoofpeertjes stamt nog steeds uit de tijd van oma Van der Zalm. Die lekkere ouderwetse smaak is doorgetrokken in de gerechten van deze tijd. Per seizoen bieden wij dan ook een breed assortiment aan pasta’s, soepen, stoofgerechten en andere gerechten van over de hele wereld aan. Daarnaast kunt u bij ons het hele jaar terecht voor onze oosterse keuken. Naast maaltijden kunt u ook genieten van onze hapjes en salades voor bij de borrel.

De herkomst van ons vlees

Kalfsvlees

Wij werken met uitsluitend hollands Kalfsvlees , duurzaam en kwalitatief.

Varkensvlees

Livar, het hoogst gewaardeerde vlees volgens het beter leven keurmerk.

Lamsvlees

Voornamelijk afkomstig van lammeren uit Schotland.

Rundvlees

Afkomstig van onze eigen dikbillen van het Maas-Rijn-IJsselvee (MRIJ)

Gevogelte

Gildehoen kip, duurzaam met dierenwelzijn hoog in het vaandel.
Winkelwagen0
Je winkelwagen is leeg!
Verder winkelen
0